RM-SYSTÉM»Události»CPI Hotels, a.s. - informace o změnách

CPI Hotels, a.s. - informace o změnách

04.12.2009 11:04
Rádi bychom Vás informovali o záměru společnosti CPI Hotels, a.s. změnit komunikaci portfolia s účinností od 1. ledna 2010.

V rámci dlouhodobé strategie, která je především zaměřena na rozvoj vybraných hotelových značek, se společnost CPI Hotels, a.s. rozhodla pro jasnější segmentaci svého portfolia, a to na čtyři základní skupiny:

 

  • dlouhodobé ubytování pod portálem Ubytovny.cz
  • ubytování střední kategorie pod značkou Fortuna Hotels
  • čtyřhvězdičkové business hotely pod značkou Clarion
  • a pětihvězdičkový Buddha-Bar Hotel Prague

Největší změna se dotkne právě skupiny Fortuna Hotels, do které se začlení současný Comfort Hotel Prague*** a Quality Hotel Prague***, a to pod novými názvy - Comfort Hotel Prague ponese nový název Hotel Fortuna West*** a Quality Hotel Prague bude nadále provozován jako Hotel Fortuna City***. Do konce roku 2010 budeme v propagačních materiálech i v rezervačních systémech uvádět jak starý, tak nový název, respektive v této podobě: Hotel Fortuna West (ex. Quality Hotel Prague) a Hotel Fortuna City (ex. Comfort Hotel Prague). Postupně se pak uvedená změna dotkne všech prezentačních materiálů, brožur i webových stránek a hotely budou prezentovány již pouze pod novými názvy.

 

Tímto zároveň prosíme také Vás, abyste uvedenou změnu implementovali do svých materiálů a nadále pracovali s novými názvy hotelů. V případě jakýchkoliv dotazů je Vám kdykoliv k dispozici náš obchodní tým.

 

Nová segmentace portfolia vychází z dlouhodobého cíle společnosti CPI Hotels, a.s. zaměřit se na vybrané hotelové brandy a ty dále rozvíjet. Od nové strategie očekáváme lepší identifikaci jednotlivých hotelů z pohledu hosta a efektivnější správu a provoz činností s hotelovou sítí souvisejícími. Věříme, že také pro Vás, naše obchodní partnery, přinese tato nová strategie další obchodní příležitosti a zároveň jasnou odpověď na otázku, kudy se chceme v budoucnu ubírat.

 

S úctou,

Ing. Jan Kratina
Generální ředitel CPI Hotels, a.s.


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy