RM-SYSTÉM»Události»Nový generální ředitel pro Lafarge Central Europe

Nový generální ředitel pro Lafarge Central Europe

01.07.2015 12:06

Antoine Duclaux (44) je novým generálním ředitelem Lafarge Central Europe (LCE), společnosti s vedoucím postavením na trhu s cementem, která seskupuje Rakousko, Českou republiku, Maďarsko, Slovensko a Slovinsko. Hlavní sídlo tohoto klastru, do jehož správy patří i čížkovický provoz Lafarge Cement, a.s., je ve Vídni. Antoine Duclaux je následníkem Thomase Spannagla, který se rozhodl pokračovat ve své kariéře mimo Lafarge.

 

„Jako nový generální ředitel se těším na vedení této úspěšné společnosti a na její další vývoj. Navážeme na naši udržitelnou strategii a budeme v ní pokračovat. Zaměřujeme se na životní prostředí, naše zaměstnance a na přidanou hodnotu, kterou díky našim výrobkům a službám vytváříme pro společnost. Ochrana zdraví, bezpečnost a ochrana životního prostředí jsou středem naší pozornosti stejně tak jako inovativní výroba a použití našich výrobků. Jako vedoucí dodavatel cementu v regionu, kde LCE působí, jsme taktéž vyzýváni, abychom vymýšleli řešení, která by zlepšovala kvalitu života a která jsou zároveň cenově dostupná. Úzká spolupráce s našimi partery je velmi důležitá," vysvětluje Antoine Duclaux, generální ředitel Lafarge Central Europe, své ambice.

 

Po postu generálního ředitele nejdříve v Lafarge Emirates Cement v Dubaji a následně v Lafarge Cementos v Hondurasu působil Antoine Duclaux na centrále Lafarge v Paříži jako senior viceprezident pro strategii. V Lafarge začal pracovat v roce 2002 jako viceprezident oddělení auditů poté, co opustil petrolejářský průmysl a oblast poradenských služeb. Pan Duclaux absolvoval vysokoškolská studia na škole Ecole Nationale Supérieure des Mines v Paříži.

 

O LAFARGE

Skupina Lafarge, která zaujímá vedoucí postavení na trhu se stavebním materiálem ve světě, zaměstnává 63 000 pracovníků v 61 zemích. Jako vysoce hodnocený hráč ve svých odvětvích Cement, Beton a Kamenivo přispívá k výstavbě měst na celém světě a díky svým inovativním řešením jim poskytuje kvalitní výstavbu, komplexní urbanizaci, vyšší životnost staveb a kvalitní infrastrukturu. Díky výzkumnému centru pro stavební materiály znamenají inovace pro Lafarge jednu z hlavních priorit. Cílem těchto inovací je přispívat k nové kvalitní výstavbě a lépe posloužit architektonické kreativitě.

Celá zpráva na webu emitenta


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.

Další zprávy