RM-SYSTÉM»Události»AAA AUTO zahájilo poslední čtvrtletí s meziročním růstem 12,6 %, v říjnu se prodalo 5453 aut

AAA AUTO zahájilo poslední čtvrtletí s meziročním růstem 12,6 %, v říjnu se prodalo 5453 aut

06.11.2014 15:52
Praha 5. listopadu 2014 – Přestože se na trhu ojetin objevují signály pomalého oslabení, AAA AUTO zahájilo poslední čtvrtletí s dalším pozitivním výsledkem. Celkový počet letos prodaných vozů ve skupině se vyšplhal na 54 000, což je meziročně růst o 12,6 %, přičemž v říjnu si zákazníci odvezli 5453 aut.

„Vysoké prodeje se nám daří udržet díky několika marketingovým akcím. V současné době jsou to zejména zimní pneumatiky ke každému vozu a také jsme zahájili kampaň ,slevové šílenství'. Věřím, že obě tyto akce nám přinesly větší množství zákazníků," uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka AAA AUTO. V rámci kampaně „slevové šílenství", kterou AAA AUTO zahájilo v říjnu, mohou jednotlivé slevy dosáhnout až 70 000 korun na jednom voze. „Očekáváme, že se nám brzy podaří vyrovnat celkový počet prodaných vozů v minulém roce a do konce roku dosáhnout nového prodejního rekordu více než 63 000 automobilů," dodala Topolová.

Prodeje v závěru roku budou již podpořeny novými pobočkami ve Znojmě a v Martině. „V příštím roce očekáváme v rámci skupiny významný nárůst prodejů díky plánovanému znovuzahájení našich aktivit na polském trhu," řekla Topolová.

Zpráva na webu AAA


RM-SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s.